Als er een update is van Recept Locatie krijg ik dan een melding van een update?
bijgewerkt op about a month ago

Dankzij het één-versie-systeem van Recept Locatie, beschikt u altijd over de laatste update en de nieuwste functionaliteiten van Recept Locatie. Updates voor zowel de touchscreen computer als de clientdie geïnstalleerd wordt op de werkplekken worden automatisch geinstalleerd.

Recept Locatie Server

Op de touchscreen computer worden de updates elke nacht geïnstalleerd. Mocht dat niet automatisch gebeuren, kunt u die update forceren door de software te herstarten. Klik hiervoor op ‘sluiten’ in de linker menubalk van Recept Locatie. Start hierna het programma opnieuw.

Recept Locatie Client

Op de overige computers in de apotheek worden updates geïnstalleerd wanneer de computer opstart. Het kan zijn dat hiervoor administratorrechten nodig zijn. Klik daarom als ‘Recept Locatie Updater’ om toestemming vraagt altijd op ‘Ja’ of ‘Yes’. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld van deze toestemmingsvraag.

image

De updates voor de Recept Locatie Client kunnen ook handmatig geïnstalleerd worden. Klik hiervoor op ‘Start’ en typ in de zoekbalk het woord ‘update’. Tussen de zoekresultaten verschijnt de Recept Locatie Updater. Klik hier op om de update handmatig te installeren. Gebeurt er niets? Dan heeft de computer al de laatste versie van Recept Locatie.