Ik heb een nieuwe computer, hoe regel ik de pop up van Recept Locatie?
bijgewerkt op about a month ago

Het client onderdeel van Recept Locatie kunt u zelf installeren op de nieuwe computer, zodat daar weer de Track en Trace informatie met één druk op de knop opgevraagd kan worden.

• Mira/CGM gebruiker:

Neem contact op met Apotheek Partners als u twijfelt.
  1. Installeer de Listener op elke werkplek.
  2. Open op de werkplek de pop up van Recept Locatie
  3. Ga met de muis naar het Recept Locatie logo en klik op de rechtermuisknop
  4. Open de instellingen
  5. Pas de prefix aan naar de eerste 3 cijfer van de barcode van het rugetiket. Dit is meestal 010 of 020
  6. Pas de archieflocatie aan naar de map op de C schijf; In het geval van Storec naar c: program files; oude velthuis\storec\storecviewer.exe
  7. Klik op opslaan.
Indien u vragen heeft over het installeren van Recept Locatie, neem dan contact met ons op!