Ik wil graag Recept Locatie installeren op een uitdeelpost / dependance, Hoe kan ik dat doe ik dit?
bijgewerkt op about a month ago

Recept Locatie server downloaden op PC
  1. Download de software op de pc waar u deze wilt gebruiken: https://update.receptlocatie.nl/RLS/ en installeer deze.
  2. Start Recept Locatie Server (als deze niet vanzelf opstart), de software zal aangeven dat de server niet gevonden kan worden.
  3. Klik op Instellingen Openen
    image
  4. In het instellingen scherm dat nu opent, kiest u voor verbindingstype ‘Client’. Dit zorgt voor de verwijzing naar de touchscreen computer.image
  5. IP-adres van Recept locatie server opzoeken (van het touchscreen, in de apotheek, dus niet de uitdeelpost)
  6. Vervang RECEPTLOCATIE onder ‘server’ het IP-adres. (de rest zo laten staan)
  7. Je krijgt nu de melding dat de database is gevonden.
    image
  8. Druk op ‘opslaan’.
  9. Open hierna Recept Locatie
  10. Je krijgt de volgende pop up
  11. image
  12. Vul de sms code van Recept Locatie in, deze vindt je in het tabblad Email van Recept Locatie. Klik op ophalen
  13. image
  14. Je krijgt nu een melding dat de licentie al is opgehaald
  15. image
  16. Klik op oke en start Recept Locatie. Deze moet nu werken.
NB: Voor de uitdeelpost is er een VPN-verbinding nodig met de apotheek. Indien dit nog niet gebeurd is kun je hiervoor terecht bij de netwerkbeheerder van de apotheek.