CGM: Patiënten koppelen aan bv RECLOK *
bijgewerkt op 11 months ago

In het CGM systeem maak je een oproep.
Patienten -> oproepen
Daar maak je een search. (deze search verschilt per apotheek)
Als je een search hebt uitgevoerd kun je de resultaten bekijken
Linksonder heb je een dropdown bij “selecteer uit te voeren functie”: selecteer je “Zet receptlocatie” en kies “uitvoeren”
In het volgende scherm, kies “selecteer”en kies de desbetreffende locker (meestal RECLOK of LOC01)
Geef 'ja' en alle lockers zijn aangepast.

LET OP: als je al gebruik maakt van CGM lockers moet je goed opletten bij de search die je maakt, anders zijn alle lockers zeer gemakkelijk overschreven.