Hoe print ik zelf nieuwe barcodelabels?
bijgewerkt op 5 months ago

Recept Locatie Label (DYMO LabelWriter)

Indien u in het bezit bent van een DYMO LabelWriter (nieuw te koop bij Apotheek Partner of uw eigen kantoorboekhandel), kunt u barcodelabels gemakkelijk per stuk of per complete reeks printen. Let er op dat labels na verloop van tijd kunnen vervagen.

Zorg ervoor dat de DYMO aangesloten is en de bijbehorende DYMO Label software geïnstalleerd is
(hier te downloaden) voordat u Recept Locatie Label gebruikt. Recept Locatie Label is te downloaden vanaf deze pagina. De software kan labels printen op twee afmetingen. Normale labels op DYMO 11354 (57mm x 32mm) en kleine labels op DYMO 99017 (50mm x12mm).