Hoe koppel ik de mobile socket scanner aan een andere mobiele telefoon?
bijgewerkt op 4 months ago

Het kan voorkomen dat je de mobile socket scanner aan een andere mobiele telefoon wilt koppelen.

Hiervoor zijn diverse acties nodig.
1. installeer de app: Socket Mobile Companion App
2. Lees de handleidinghttps://www.socketmobile.com/docs/default-source/800-series/socketscan/ug_800series.pdf?sfvrsn=4a5588cb_10
3. Open de app en volg de stappen.

Let op: het installeren en gebruik is op eigen risico. Wij kunnen hier verder geen garanties of ondersteuning op bieden.