Hoe koppel ik de mobile socket scanner aan een andere mobiele telefoon?
bijgewerkt op 23 days ago

Het kan voorkomen dat je de mobile socket scanner aan een andere mobiele telefoon wilt koppelen.

Hiervoor zijn diverse acties nodig.
1. installeer de app: Socket Mobile Companion App
2. Lees de handleidinghttps://www.socketmobile.com/docs/default-source/800-series/socketscan/ug_800series.pdf?sfvrsn=4a5588cb_10
3. Open de app en volg de stappen.

Let op: het installeren en gebruik is op eigen risico. Wij kunnen hier verder geen garanties of ondersteuning op bieden.