Kijksluiter
bijgewerkt op 6 months ago

Wat zie ik als ik een recept afmeld en wat moet ik doen?

Let op de onderstaande plaatjes gelden voor Pharmacom en Farmasys gebruikers. CGM gebruikers kunnen alleen gebruik maken van de algemene koppeling. Er kunnen bij CGM geen medicatie specifieke linkjes worden gestuurd.

1. Je roept een recept op, zoals altijd, in je AIS. In onderstaand scherm, recept TEST0015, welke in vak K02 ligt, bestaat uit één regel; Paracetamol.

image

2. Assistent kiest voor "Zoek Kijksluiter video's" indien er een kijksluiter bericht gestuurd moet worden.

3. Recept Locatie zoekt voor elke regel in het recept een video, en laat de gevonden opties zien aan de assistent, die deze vervolgens kan kiezen.

image

4. Assistent kiest de video's, en klikt op Recept Opgehaald

image

5. Na invoeren van medewerkerscode bevestigd de assistent het versturen van de Kijksluiter uitnodiging.

6. Je kan ervoor kiezen om de kijksluiter melding alleen te krijgen bij een eerste uitgifte (dit geldt wederom alleen voor pharmacom en farmasys gebruikers).

image

Zet het vinkje aan bij “alleen bij eerste uitgifte” en klik op opslaan. Voer je naam in en Recept Locatie herstart.

We hopen dat jullie allemaal met veel plezier gebruik maken van deze nieuwe koppeling.

Mocht je de koppeling nog niet hebben en wel interesse hebben neem dan contact op met Apotheek Partners info@apotheekpartners.nl