De Bezorglink
bijgewerkt op 5 months ago

Om de 'app' te installeren ga je naar http://bezorgen.receptlocatie.nl of je stuurt een sms vanuit de bezorgmodule.

Door op deze link te klikken wordt de bezorgapp gestart, deze webapp werkt op vrijwel elke smartphone en is zo gebouwd dat deze een minimale hoeveelheid data verbruikt.

Zet deze webpagina als "App" op je telefoon:
Android:
  • bovenin het scherm zie je 3 puntjes, klik hierop
  • kies voor toevoegen aan startscherm
  • er is nu een snelkoppeling gemaakt op je telefoon
Iphone:
  • klik op het icoontje onderin het scherm: het vakje met het pijltje
  • Kies voor de optie 'zet op het beginscherm'
  • Er is nu een snelkoppeling gemaakt op je telefoon

Dagelijks moet het wachtwoord voor toegang worden ingevoerd.

In dit overzicht staan alle bezorgingen. De lijst kan zowel gesorteerd als gegroepeerd worden.

• Sorteren kan op naam, adres, postcode en recept.
  • Groeperen kan op basis van adres, postcode en route. Door recepten te groeperen kunnen meerdere recepten in één keer worden afgehandeld. Wanneer recepten gegroepeerd zijn wordt dat aangegeven met een + symbool achter de naam van de patiënt. Door op een van de namen te klikken worden de details van de bezorging weergegeven.
Door de klikken op een adres worden de details van het recept weergegeven. Hier kan het recept/bezorging worden afgehandeld.

Het afhandelen van een bezorging kan op 6 manieren.

• Bezorging is afgeleverd bij een patiënt, hierna zal een handtekening worden gevraagd, deze hoeft niet te worden ingevuld.
  • Recept is bezorgd in brievenbus.
  • Recept is bezorgd bij buren, het adres van de buren zal worden gevraagd.
  • Recept is bezorgd bij arts/instelling, de naam van de arts/instelling wordt gevraagd.
  • Recept is niet bezorgd, de reden zal worden gevraagd.
  • Bezorging overdragen

Bezorgd bij patiënt – handtekening vragen

De patiënt kan nu op het scherm tekenen voor ontvangst. De bezorger kan vervolgens bevestigen met ‘Recept bezorgd bij patiënt’. Ook bij een arts/ instelling of bij de buren afleveren wordt om een handtekening gevraagd.

Na het afhandelen van een bezorging zal altijd worden teruggegaan naar het overzicht van alle bezorgingen. In deze lijst is te zien welke bezorgingen zijn gelukt, mislukt of nog niet zijn uitgevoerd. Deze informatie wordt binnen een paar minuten doorgegeven aan Recept Locatie in de apotheek.

Hoe kan je de bezorglijst van een bezorger samenvoegen met die van een bezorger die er niet is.

1. Recepten opnieuw scannen op naam van de bezorger die er wel is.

2. In de bezorgapp de ‘bezorging overdragen’, dit gaat per recept.

3. Of in de app uitloggen en weer inloggen als de andere bezorger.