Hoe print ik de barcodes voor de bakken en afdelingen?
bijgewerkt op 4 months ago

Bij de instellingenmodule moeten voor elke bak en afdeling barcodes worden geprint.
De meest geschikte type printer is de Dymo LabelWriter 450.

Installeer de DYMO software op de Recept Locatie computer en sluit de DYMO printer aan op de computer.
Voor een complete instructie om de Dymo aan te sluiten verwijzen wij door naar onderstaande link:
hoe-print-ik-zelf-nieuwe-barcodelabels

Het labeltype voor deze barcodes staat vermeld in Recept Locatie:

image

Recept Locatie is flexibel om de bezorgbakken vast of wisselend te gebruiken. De bakken kunnen alleen wisselen van afdeling als ze leeg zijn en als ‘in de apotheek’ geregistreerd zijn.

Let wel, dat de instellingen automatisch worden gewist bij herstart van Recept Locatie indien er geen afdelingen meer in staan.