Als er meer receptnummers zijn voor 1 patiënt , hoe ga ik daarmee om?
bijgewerkt op 5 months ago

Deze worden apart opgeborgen, per locatie kan er één recept geplaatst worden. Op het moment dat je een patiënt oproept in het AIS, verschijnt na 1 druk op de knop de locatie van het recept. Wanneer er meerdere geneesmiddelen klaarliggen voor dezelfde persoon, komen de locaties van deze geneesmiddelen ook in je scherm. Vervolgens kan je door middel van het aanvinken van de locaties kiezen om meerdere recepten af te leveren.