Hoe kan ik een totale bezorglijst ( historie) uitdraaien?
bijgewerkt op 9 months ago

Er kan over een bepaalde periode een overzicht worden uitgeprint voor alle bezorgingen.

Ga in het hoofscherm naar het tabblad bezorgen--> bezorgeroverzichten-->lijst printen, vervolgens verschijnt onderstaand scherm.

Er kan gekozen om een lijst te maken per bezorger of per route maar je kunt er ook alle bezorgers/routes in meenemen.

Vervolgens kan er een periode geselecteerd worden waarvan je een lijst wilt uitprinten.

Let op de vinkjes rechts, als je bijvoorbeeld wel de bezorgde recepten in de lijst wilt meenemen dien je het bovenste vinkje uit te zetten enz.

imageAls je alle instellingen hebt ingevuld kan ervoor gekozen worden om hiervan een lijst te printen of deze op te slaan.